Hilltop Villa in Kea
24274
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24274,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hilltop Villa in Kea

The starting point of the design was the unique view of the plot facing the sea and a consideration of how the main living areas of the residence could be organised in such a way as to enjoy this feature the most.

 

Considering the particularities of the Greek climate, the most important decision was the optimal orientation of the house, the most suitable shading for the openings and the outdoor living spaces, the protection from the strong north summer winds and the handling of the steep land inclination.

 

Τhe functional layout of the residence was designed, not only based on the needs of the owners, but also in pursuit of highlighting the key features of the local architecture and the use of local materials and techniques.

Client

Private

Location

Kea Island , Aegean Sea

Area

150 sq.ms

Year

2019

tipobet giriş bets10mobil.mobi mobilbahis giriş