MAs. | Blues Bar
21771
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21771,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Blues Bar

The project includes the total renovation and extension of Blues bar. The redesign aimed at creating an industrial, yet cosy ambience for this corner bar situated in a flourishing part of the city. The metal wireframe glass facade hints at the industrial look of the interior. The project extends on the ground floor and the loft. The front part of the ground level has double height along the front facade with lighting fixtures hanging from the ceiling. A planted green wall covers the part which has double height and is a dominant feature evident from the interior and from the street. The bar is the central theme, located in the middle surrounded by small tables and cosy seating corners. A black metal staircase leads to the loft, where a small seating area is located at front balcony. It also accommodates auxiliary and rest rooms.

Area

130m2

Years

2016

Location

Olimpou Str., Thessaloniki , Greece

Client

Private